Help! Mijn plaats staat er niet tussen!
Geen paniek, we kunnen elke plaats, land of provincie ontwerpen voor je! Bestel in de webshop het product jouw plaats en vul in het bestelformulier in welke plaats je wilt hebben. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Wat is de levertijd?
Houd momenteel rekening met 4 tot 7 werkdagen levertijd. Het kan zijn dat een poster al eerder ontworpen is, dan zal de levertijd waarschijnlijk korter zijn. Heb je de bestelling nodig voor een bepaalde datum? Geef dit dan even aan in de bestelnotitie en dan gaan wij ons best doen!

Leveren jullie ook lijsten?
Ja! Ook lijsten kunnen wij meeleveren.

Hebben jullie een winkel?
Nee, wij verkopen alles vanuit de webwinkel. Daarnaast hebben we een aantal verkooppunten waar onze kaarten en posters ook worden verkocht.

Doen jullie ook aan wederverkoop?
Ja dus! Heb je interesse in de verkoop van onze kaarten in jouw winkel of webshop? Of ben je geïnteresseerd in de inkoop van grote hoeveelheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor de wederverkoopvoorwaarden en informatie over het inkopen.

Ruilen of retour?
Poster of kaart ontvangen en niet tevreden? Dan kun je deze retourneren. Neem hiervoor even contact met ons op.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Wij storten dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug of zenden je een kortingscode zodat je een nieuwe kunt bestellen. De verzendkosten voor retournering zijn wel voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien mogelijk – in de originele staat en verpakking moeten geretourneerd worden. Wij storten het aankoopbedrag terug mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bestellingen die speciaal in opdracht gemaakt zijn, bijvoorbeeld met eigen namen, onderschrift, dialect of aangepaste tekst kunnen niet geretourneerd worden. Ook kunnen de producten plexiglas, dibond, forex en behang niet geretourneerd worden.